Een kloddertje roze…

Je snapt het. Ik sta te popelen om kennis te maken met jou. Aan de slag te gaan voor jou en je bedrijf.

Bang voor een hoog Tante Til-gehalte? Dat hoeft niet, trust me. Voor jouw bedrijf kies ik, als ervaren copywriter en communicatiestrateeg, uiteraard de woorden die jouw merkverhaal vertellen. Laten zien, laten voelen.

Ik doe niets aan je huisstijl of branding; ik werk alleen met woorden. Online & offline communicatie it is. Voor alle andere onderdelen zet ik iemand uit mijn team voor je in.

Stuur me een berichtje, dan plannen we een afspraak.

contactformulier

Ready to shine

Staat jouw bedrijf al, maar wil je er een echt merk van maken door de inzet van communicatie? We schilderen een nieuwe versie over het bestaande schilderij. Zodat het beter bij jou past. Tot aan de laatste punt en komma.

Laag voor laag. Laag over laag.

Dat is het voordeel van verf. Je kunt eindeloos creëren totdat je het gevoel hebt: ‘het is klaar.  Ready to show it to the world’.

Met nieuwe woorden. Andere concepten. Net wat nodig is om die gouden rand om jouw bedrijf te zetten.

Gouden punt op de i

Of is bij jouw bedrijf alleen de ontbrekende vernislaag nog nodig, die voor glans gaat zorgen? Jouw merk is dan binnen handbereik.

We zetten de spreekwoordelijke gouden punten op de i, de handtekening op het schilderij. En daarna bedenken we creatieve concepten en campagnes, die van jouw klanten echte fans maken.

Stuur me een berichtje, dan plannen we een afspraak.

Mij niet bellen; ik ben meer van de appjes en mailtjes😉

Letterkunst berichtjes

Over de kunst van woorden die raken. En andere communicatiefeitjes.

Ook op mijn leuke-mensen-lijst? Vul hieronder je gegevens in, dan stuur ik jou af en toe een leuk bericht in je mailbox.